Din dragoste pentru pisicile tomberoneze, Matei (9 ani) pune la bătaie calendarul pisicesc pe 2019 (ilustraţiile îi aparţin) în două variante. Noi vă arătăm doar coperta, restul e surpriză. Aşa, deci:

-print, conţine 14 ilustraţii, costă 30lei şi se livrează via Poşta Română sau curier (indiferent de metoda aleasă, costurile de livrare sunt suportate de către cumpărător).
-digital, conţine 14 ilustraţii, costă 20lei şi se livrează of course direct în inboxul personal.

Dai comanda exactă de calendar la emailul contact@mateisiprietenii.ro şi noi te îndrumăm mai departe.

De ce să-ţi iei calendarul pisicesc pe 2019 deşi ai deja un calendar gratuit pe telefon?

Păi, Matei (şi nu mama lui) s-a gândit că atunci când va umple puşculiţa pentru pisicile petrilene (vezi socotelile lui într-o postare ulterioară), să-i cheme pe cei de la TAC (medicină veterinară socială / Transylvania Animal Care din Cluj-Napoca) să sterilizeze/castreze câteva suflete pisiceşti chiar la ong-ul lui din Petrila.

Aa, şi partea cea mai faină este că îşi pune la bătaie calendarul pisicesc pe 2019 şi pentru programul Arpagic (tot cu mâţe, dar derulat de TAC pentru pisici clujene şi nu numai).

12 luni de calendar, oare câte pisici salvate? Noi ne propunem măcar 100 pe 2019.

Fiindcă iubim şi păsările cerului şi le hrănim cu fiecare ocazie, am vrea să nu mai auzim în viitorul apropiat fraza „pisicile au contribuit la exterminarea nu ştiu câtor specii de păsări la nivel global…”.

Cum ziceam?

Iei calendarul – salvezi o mâţă? Da. Iei calendarul – salvezi o mâţă şi încă una, două generaţii odată cu ea! Da. Iei calendarul – salvezi şi mâţe şi păsări. Da!

Hai la calendare pisiceşti! #calendarpisicesc