Programul naţional “Ajută un student la Medicină Veterinară” are la activ 3 Ediţii extraordinare, prima luând startul pentru prima dată cu anul academic 2015-2016. Cuprinde nenumărate stagii de pregătire de tip Internship/Externship şi este adresat strict studenţilor la MV.  Singura diferenţă între cei care merg în practică la un cabinet şi cei care aplică prin acest program la un stagiu de practică se observă prin selecţia riguroasă a studenţilor, oferirea de invitaţii la congrese de specialitate şi alte oportunităţi, posibilitatea de a câştiga burse din partea medicilor veterinari coordonatori şi un loc ulterior de muncă şi diploma de absolvire a stagiului de practică.

Cu fiecare ediţie, există studenţi excepţionali la învăţătură care au nevoie de ajutor material şi de fiecare dată ne străduim să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a-i ajuta.

Burse ASMV (Ajută un student la Medicină Veterinară) pentru anul 2019 

Asociaţia Matei şi Prietenii împreună cu Junior vet Media Group alocă pentru studenţii de la Medicină Veterinară 10 burse în valoare totală de 1.200lei.

Astfel, vor fi:

  • 4 x 50lei
  • 3 x 100lei
  • 2 x 200lei
  • 1 x 300lei

Condiţiile de înscriere pentru bursa Ajută un student la Medicină Veterinară vor fi publicate în Decembrie 2018.